Connect with us

Administratie

Constanța. Cadrele medicale vor avea gratuitate la transportul în comun

Published

on

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a convocat, astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru acordarea de acces gratuit la transportul public în comun personalului care activează în domeniul sănătății, în continuarea măsurilor ce au ca scop prevenirea răspândirii noului coronavirus și protejarea populației. Astfel, începând cu data de 06.04.2020 și până la sistarea stării de urgență beneficiază de gratuitate la transportul public în comun pe raza municipiului Constanța următoarele categorii de persoane în baza legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator:

a)cadrele medicale și personalul auxiliar din sistemul public și privat, din cadrul spitalelor, dispensarelor, cabinetelor medicale și al întregii infrastructuri medicale, inclusiv laboratoarele medicale din cadrul Ministerului Sanătății și din cadrul Ministerului Educației;

  1. b) angajații farmaciilor din municipiul Constanța;
  2. c) persoanele care asigură serviciile de întreținere și curățenie în entitățile de la lit. a) și b).

„Sistemul nostru spitalicesc reprezintă prioritatea numărul unu în acest moment. Oameni care salvează vieți în fiecare oră, în fiecare minut. Suntem alături de ei și facem tot ce putem pentru a sprijini eforturile echipelor medicale. Pentru eroii din linia întâi: Constanța vă vede, vă respectă și vă mulțumește!“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

 

Comments

comments