Conecteaza-te cu noi

Societate

Constanţa. Căminul pentru persoane vârstnice face angajări

Published

on

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează concurs, în perioada 24-26 noiembrie a.c., pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de spălătoreasă din cadrul Serviciului administrativ – gospodăresc și a unui post contractual de execuție vacant de infirmieră din cadrul Cabinetului medical – Căminul pentru persoane vârstnice.

1. Spălătoreasă – 1 post vacant

2. Infirmieră – 1 post vacant

Cerinţele specifice pentru ambele posturi sunt studii generale. Nu se solicită vechime. Pentru postul de infirmieră este necesar certificatul de calificare.

Advertisement

Concursul constă în două probe, respectiv proba practică – care se va desfăşura în data de 24 noiembrie, cu începere de la ora 10.00 – şi interviul, care se  va avea loc în data de 26 noiembrie, ora 10.00.

Candidaţii trebuie să depună dosarul de concurs la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, strada Unirii, nr. 104 sau să îl trimită prin e-mail la adresa resurseumane@dgas-ct.ro.

Informaţii privind documentele pe care trebuie să le conţină dosarul de concurs găsiţi pe pagina oficială:                   http://www.primaria-constanta.ro/spas/acasa

Dosarele de concurs se depun până pe data de 13.11, ora 13.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 9.00 – 16.00, şi vineri, până la ora 12.00, la numărul de telefon 0341.180.112.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions