Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Cum sunt “păstrate” alimentele și băuturile în depozitele en gros de pe str. Interioară

Published

on

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța contună și în aceste zile acțiunile de control. Astăzi, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat că au fost efectuate controale în cadrul depozitelor en gros din municipiu.

Imaginile pe care vi le prezentăm sunt din spațiul pe care SC Alex Sim Sweet SRL îl deține în depozitul situat pe strada Interioara nr. 3 din Constanța. Pufuleți umezi, apă închețară și produse alimentare ținuți în zăpadă!

Constantinescu transmite că mâine vor fi încheiate documentele controlului și atunci va anunța și sancțiunile pe care patronii vor trebui să le suporte pentru condițiile în care era depozitată marfa pe care o vindeau clienților.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions