Actual

Constanţa: După un accident la locul de muncă a fost transportată urgent la Spital

apr. 04, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, la Combinatul de Îngrăşăminte Chimice SRL din oraşul Năvodari, în incinta instalaţiei de ambalare din cadrul halei 3 de depozitare a avut loc un accident de muncă soldat cu rănirea unui operator chimist. Potrivit ITM Constanţa, Camelia Tanasov, în vârstă de 38 de ani, se afla într-un buncăr în care efectua lucrări. La un moment-dat, un ciocan a căzut de pe platforma superioară şi a lovit-o exact în cap. Femeia a fost transportată de urgenţă  la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

“Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC COMBINATUL DE ÎNGRĂŞĂMINTE CHIMICE SRL în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările şi completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.”

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!