Connect with us

Administratie

Constanța. Garda de Mediu a cerut Primăriei sistarea tăierilor de copaci de pe bulevardul Ferdinand

Published

on

taiere copaci ferdinand

Steluța Popescu, comisar șef al Gărzii de Mediu din Constanța a cerut administratorului public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, să sisteze de urgență tăierile de copaci de la bulevardul Ferdinand.

„Pe Ferdinand a fost o echipa acolo mai devreme și se taie tei. Am vorbit cu dna Ovanesian să sisteze tăierile până ne lămurim privind legalitatea acestora și să ne prezinte niște documente. Mâine reluam discuțiile și verificările“, a precizat Steluța Popescu.

Amintim că, astăzi, mai mulți membri ai USR au sesizat opinia publică privind tăierile de copaci de pe bulevardul Ferdinand.

Stelian Ion, depudat USR Constanța:

Dacă nu știați, avem un drujbar în funcția de primar. E absolut scandalos ce face Vergil Chițac din orașul ăsta! Constanța Altfel… Acum i-a cășunat pe copacii de pe bd. Ferdinand.

Florin Cocargeanu, viceprimar din partea USR Constanța:

Foarte mulți copaci sănătoși sunt tăiați în procesul de reabilitare a bulevardului Ferdinand. Justificarea absurdă dată pentru o asemenea decizie vine chiar din partea unui angajat al firmei Sport Turism: „Îi tăiem pentru că rădăcinile le-au fost afectate de cei care reabilitează bulevardul și deveniseră un pericol.“

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta