Connect with us

Administratie

Primarul Chelaru spune că „orașul Năvodari va avea o școală ca afară“

Published

on

scoala navodari

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, anunță că lucrările avansează la noua Școală nr.3, prima unitate de învățământ care se construiește la Năvodari după 30 ani.

„Facem o școală ca afară. Constructorul și conducerea Școlii nr.3 Tudor Arghezi s-au întâlnit astăzi pentru a alege materialele și culorile pentru interioare: gresie, faianță, pardoseli clase, laboratoare și sala de sport, teren sintetic exterior. Zilele acestea se toarnă ultimii stâlpi și se pregătește în 2-3 săptămâni turnarea plăcii de la etajul 2.“, spune Chelaru.

Amintim că, noua Școală nr. 3 este ridicată din fonduri europene și va integra inclusiv corpul de clădire edificat în urmă cu aproape 15 ani, care va fi reabilitat și modernizat. Primarul Florin Chelaru a declarat pentru Ordinea.ro că este prima unitate de învățământ care se construiește după Revoluție la Năvodari. Noua școală va fi amplasată în centrul orașului, pe strada Pescărușului. Edilul spune că unitatea de învățământ nu va fi doar modernă, ci și adaptată cerințelor din 2022. Valoarea proiectului se ridică la 19 milioane de lei, plus TVA.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta