Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Constanța. Încă o autoutilitară confiscată! Persoana surprinsă că arunca deșeuri, amendată cu 30.000 de lei

Published

on

autoutilitara confiscata

Polițiștii locali din Constanța au depistat, seara trecută, o persoană în timp ce abandona dintr-o autoutilitară, care aparține unei societăți comerciale, deșeuri inerte. Conducătorul auto a fost surprins pe un teren viran din zona DC89-DN3C – varianta spre Ovidiu. Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 30.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 20, alin.3 din OG 92/2021, modificată prin Legea nr.17/2023.

Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale.

„Vă reamintim că oamenii legii monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare privind protecția mediului. Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte antisociale la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.“, informează Poliția Locală.

Sursa foto: Primăria Constanța

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions