Connect with us

Actual

Constanța. Individul care a tâlhărit o femeie de 87 de ani, arestat

Published

on

Un individ în vârstă de 21 de ani a fost arestat de magistrații constănțeni sub acuzația de tâlhărie calificată.

”Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, la data de 6 februarie a.c. Judecătoria Constanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Reamintim că, la data de 5 februarie a.c., în jurul orei 16.00, pe aleea Heracleea din municipiul Constanța, acesta a smuls din mâna unei  femei, de 87 de ani, portofelul ce conținea suma de 200 de lei și mai multe documente personale.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!