Connect with us

Actual

Femeie urmărită internațional prin Interpol, depistată în Constanța

Published

on

instanta de judecata

Astăzi, 7 februarie, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat, pe raza municipiului Constanța, o femeie, de 50 de ani, urmărită internațional prin Interpol. Pe  numele acestea este emis un mandat de arestare și predare către autoritățile din Marea Britanie, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de persoane.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 8 februarie a.c., să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Femeia a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare preventivă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!