Connect with us

Actual

Constanța. Locuitorii din zona ICIL, fără apă caldă și căldură

Published

on

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bd 1 Decembrie nr 1918  nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii în zona ICIL.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța au început lucrările de eliminare a avariei.

”Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zilei.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie.”, au precizat reprezentanții societății.

Advertisement

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement