Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța: O comisie a Bazei Navale cercetează incendiul de la căminul militar C4

Published

on

În cursul zilei de azi, pe strada Bogdan Vasile a izbucnit un incendiu la căminul militar C4. După cum vă spuneam mai devreme, un bărbat de 39 de ani a fost rănit și are arsuri de gradul II pe față și pe membrele superioare. De asemenea, 30 de locatari ai căminului militar au fost evacuați. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu 10 subofițeri și două ambulanțe SAJ. Cauza probabilă a incendiului care a distrus o garsonieră în proporție de 90% este un scurt-circuit.  În urmă cu puțină vreme, Statul Major al Forțelor Navale au transmis un comunicat de presă prin care precizează: ”Un militar de la Batalionul de Sprijin al Forțelor Navale (cap. Grecu Daniel) a suferit arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare în urma unui incendiu declanșat în locuința de serviciu, aflată la Căminul de garnizoană de pe strada Bogdan Vasile. Militarului i s-a acordat primul ajutor la fața locului de către un echipaj de la Ambulanță, după care a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, în stare stabilă. Incendiul a fost stins de echipajele ISU Constanța sosite la fața locului, în urma unui apel la 112. O comisie constituită la nivelul Bazei Logistice Navale cercetează cauzele producerii incendiului.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions