Actual

Constanța: O persoană cu handicap și-a prins piciorul într-un canal de scurgere

mai 18, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, la numărul de telefon 112 a fost anunțat un caz special, care nu se întâmplă în fiecare zi. O persoană cu handicap care se deplasa pe strada Ecaterina Teodoriu și-a prins piciorul într-un grilaj al unui canal de scurgere.

La fața locului s-au deplasat echipaje de ajutor de la ISU Constanța, respectiv Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu 5 subofițeri și un echipaj SMURD cu 3 subofițeri.

Intervenția acestora a durat numai câteva minute, deoarece au folosit depărtătorul și i-au scos omului piciorul blocat. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat rapid la spital pentru îngrijiri medicale. Persoana cu handicap care a fost victima acestui accident nu are o mână.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!