Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Constanța. Persoană depistată de polițiștii locali cu substanțe interzise asupra sa

Published

on

droguri suspect

Polițiștii locali din Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au depistat, marți, 4 aprilie, în zona Inel 2, o persoană care avea asupra sa substanțe interzise.

„În jurul orei 20:30, pe strada Nicolae Milescu din municipiul Constanța, oamenii legii au observat o persoană care tulbura ordinea și liniștea publică. La controlul corporal efectuat asupra sa a fost găsită o materie vegetală, uscată, sub forma de muguri, de culoare verde cu miros înțepător, susceptibilă de a avea efect psihoactiv-psihotrop. Bărbatul a recunoscut că este o substanță ilegală.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției generale poliția locală constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions