Actual

Constanța. Pietoni SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni de la Doraly

feb. 21, 2018 Mihaela Tîrpan

Echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au fost solicitate în această seară pentru un grav accident de circulație petrecut în Km 4 -5, lângă Doraly Mall.

Din primele informații, se pare că aceștia erau pietoni. Medicii de pe Ambulanță transmit că sunt două victime găsite la fața locului, una este conștiență, cealaltă inconștiență și se află în drum spre spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, tot SAJ informează și că la fața locului este resuscitat un copil în vârstă de aproximativ 3 ani. Medicii precizează că acesta este în stop cardiorespirator.

Tatal este inconstient (avea copilul in brate). Acum este intubat, ventilat mecanic, in stare critica. Mama copilului se afla la o mica distanta de aceștia si nu a patit nimic. De asemenea, o femeie in varsta de aproximativ 40 de ani care traversa strada a fost transportată la spital. Medicii transmit ca este constienta, cu fracturi la membrele inferioare. Din pacate, eforturile medicilor au fost in zadar. Copilul a fost declarat decedat.

A mai fost transportata la spital si o patra victima, femeie, constienta, cu traumatism cranio cerebral.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Este din Buzău, are 22 de ani, iar permisul l-a obținut in Iunie 2017. I se vor recolta probe de sânge si urina.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!