Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constanța. Polaris și Primăria continuă acțiunile de dezinfecție și salubrizare a platformelor de gunoi

Published

on

Pentru asigurarea condițiilor de igienă în municipiul Constanța, dar și pe fondul temperaturilor ridicate, Primăria Municipiului Constanța spune că acționează permanent pentru dezinfecția platformelor de deșeuri din toate cartierele orașului. Această măsură vine în completarea acțiunilor cotidiene de dezinsecție și salubrizare a platfomelor.

„Astăzi, echipele care asigură dezinfecția platformelor ajung la punctele de colectare a deșeurilor din cartierele CET, Viile Noi, Km 4-5, Km 5, Faleză Sud, Abator.

Pentru dezinfecție se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternice, folosită în concentrația recomandată și avizată de Ministerul Sănătății. Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, rugăm constănțenii să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea. Totodată, astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.“, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Acțiunile de dezinsecție și salubrizare a platfomelor de gunoi sunt efectuate de firma de salubrizare Polaris M Holding.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions