Connect with us

Actual

Constanța. Proprietarul unui Pitbull lăsat nesupravegheat, amendat de jandarmi

Published

on

În cursul zilei de ieri, 7 februarie a.c., în jurul orei 16.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat un câine aparţinând rasei Pitbull care era nesupravegheat şi lătra la trecători, în zona Pieţei Ovidiu.

Jandarmii l-au identificat în scurt timp pe proprietarul câinelui, aceasta neputând explica cum animalul a ieşit din curtea casei în loc public, fără a avea botniţă şi fără a fi ţinut în lesă, aşa cum prevede legislaţia specifică.

”Având în vedere că prin fapta sa proprietarul câinelui a creat o stare de  pericol pentru trecători,  jandarmii l-au sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 300 lei, pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor.”,  au precizat reprezentanții Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul IJJ Constanța.

Foto: Arhivă IJJ Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!