Conecteaza-te cu noi

Politica

Constanța protestează: “Vrem justiție, nu corupție!”

Published

on

În Piaţa Universităţii din București, de la ora 18.00 a început o acțiune de protest la care și-au anunțat prezența peste 20.000 de oameni. Marele protest anunțat este organizat de ”Toți pentru Justiție – Spune Nu Corupției!”, iar adunarea s-a făcut pe rețelele de socializare.

De la Constanța spre București au plecat zeci de mașini, iar cei nemulțumiți care au rămas acasă au decis să iasă și să-și strige nemulțumirea față de legile justiției, Formularul 100, dar și de modul cum este condusă țara chiar din fața sediului Instituției Prefectului. Aici, s-au strâns puâin peste 200 de oameni care au strigat “PSD – Ciuma roșie” și “Vrem justiție, nu corupție”.

foto ilustrativ

Citiți și:

Advertisement

Mii de români strigă în Piața Universității “PSD – Ciuma roșie”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions