Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța. Restricții de parcare în zona Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei”

Published

on

Primăria Constanța anunță că au fost impuse restricții de parcare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei”. Măsura a fost luată pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare care vor va avea loc joi, 19 noiembrie, în intervalul orar 07:30-15:30, în parcarea care este amenajată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru turnarea stratului de uzură pe porțiunea de carosabil pe care s-a așternut stratul de binder. Lucrările de asfaltare vor cuprinde și căile de acces în parcare. Se va turna stratul final de asfalt pe aleea Fragilor și pe strada Tulcei. Simultan cu asfaltarea carosabilului, în cealaltă parte a parcării, se consolidează infrastructura terenului prin compactare și montare de borduri.

„Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în dreptul Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța, intrările dinspre strada Tulcei și aleea Fragilor. Parcarea rezidențială va dispune de peste 470 de locuri. Prin redistribuirea spațiului urban vor fi create zone dedicate pentru pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.“, notează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions