Connect with us

Administratie

Constanța, Revelion în aer liber! Primăria plătește 150.000 de lei pentru organizare și artiști

Published

on

Primăria Constanța anunță intenția organizării unei petreceri de Revelion în aer liber.

Documentul prin care administrația locală anunță intenția contracătorii unei firme care să se ocupe de organizare a fost postat, pe 15 decembrie, pe site-ul instituției.

Achiziția, potrivit documentului, va fi una directă, în baza prețului cel mai scăzut, și are valoarea estimată de 121.400,00 lei fără TVA.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu toate cerințele caietului de sarcini nr. 248283/14.12.2021, astfel încât informațiile din propunerea tehnică să permită identificarea cu uşurință a corespondenței cu specificațiile minime, precum şi cu toate
cerințele impuse în caietul de sarcini.

Durata contractului: 31 Decembrie 2021 – 01 Ianuarie 2022.

Termenul minim de valabilitate al ofertei este de 30 zile.

Data limită primire oferte: 20.12.2021 ora 23:59

Poate participa orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea specificațiilor din prezentul anunț și din caietul de sarcini atasat pe adresa de E-mail: diana.zaharia@primaria-constanta.ro.

Ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, doar pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro

Răspunsurile la solicitările de clarificări se postează pe site-ul Primăriei municipiului Constanța (Secțiunea Informații de Interes Public, la ”Achiziții Publice”, ”Anunțuri achiziții publice și finanțări nerambursabile 2021), atașate anunțului publicitar privind prezenta achiziție. Potențialii ofertanți au obligația de a consulta anunțul de publicitate, publicat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, în vederea verificării răspunsurilor la solicitările de clarificări (dacă va fi cazul).

De partea cealaltă, potrivit caietului de sarcini, intenția conducerii Primăriei Constanța este ca acest eveniment să ae desfășoare pe Bdul Tomis, între Miga și Lupoaică, iar pe scena special amplasată pentru acest eveniment vor urca 4 DJ cunoscuți de la noi, respectiv Adrian Eftimie, Optick, Vali Bărbulescu și Sllash & Doppe.

Potrivit documentului, petrecerea ar urma să înceapă la ora 20:00 și să se termine la ora 02:00.

foto: ilustrativ Revelion Constanta / arhivă Ordinea.ro

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!