Connect with us

Administratie

USR, despre suspendarea regulamentului din Peninsulă: „Nicio administrație publică nu trebuie să subestimeze spiritul civic al cetățenilor“

Published

on

Aleșii USR au comentat decizia instanței de a suspenda regulamentul de acces în Zona Peninsulară. Cei de la USR spun că decizia de azi a magistraților constănțeni arată că nicio administrație publică nu ar trebui să subestimeze spiritul civic al cetățenilor şi, cu atât mai mult, că trebuie să țină mereu cont şi de părerile lor – lucru pe care domnul primar Vergil Chițac nu l-a făcut.

„Deși propunerea de suspendare prin Hotărâre de Consiliu Local inițiată de consilierii USR Constanța s-a lovit de ‘abținerile’ colegilor din PNL şi PSD, iată că Instanța le-a dat dreptate cetățenilor. Demersul constănțenilor din Peninsulă ar trebui să-i arate domnului Chițac că oamenii nu stau cu mâinile în sân atunci când deciziile sunt luate în defavoarea lor. Îi felicităm pe toți cetățenii din zona Peninsulară care s-au implicat în acest demers şi îi asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru!“, au spus cei de la USR.

Amintim că aleșii USR s-au întâlnit de mai multe ori cu cetățenii și oamenii de afaceri din Peninsulă în încercarea de a găsi o formulă prin care regulamentul să fie modificat, astfel încât toate părțile să fie mulțumite. Ba, chiar, în urma unor discuții dintre Chițac – consilierii PNL și cei ai USR, au fost puse pe hârtie o serie de amendamente la regulament. Numai că, dintr-o ambiție greu de înțeles, primarul Chițac a șters toate propunerile venite de la PNL și USR și le-a trecut doar pe acelea care îi convin lui.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta