Connect with us

Administratie

Constanța: Subprefectul Șenol Ali a depus jurământul

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Astăzi,  în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din MAI – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului – Adrian Petcu și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de investire a noului subprefect al județului Constanța, Șenol Ali.

În ședința de guvern din data de 20.12.2018 a fost aprobată Hotărârea nr. 1005, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către Șenol Ali, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1102 din 27.12.2018.

Secretarul de stat a dat citire Hotărârii de Guvern, după care noul subprefect a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată. El a subliniat că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect, dar că, în același timp, speră să poată beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra.

Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă și președintele CJC  și-au exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu eficiență la activitatea instituțională.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Administratie

Noi locuri de parcare în locul garajelor, pe strada Tulcei din Constanța

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța a anunțat au început lucrările de amenajare a unei noi parcări în locul garajelor demolate pe strada Tulcei, în dreptul blocului TM 1B. Angajații SC Confort Urban pregătesc infrastructura, urmând ca în scurt timp să fie turnat covorul asfaltic. De asemenea, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate corespunzător, astfel încât să nu mai fie necesară montarea stâlpilor care evidențiază rezervarea spațiilor de parcare. Parcarea va putea fi folosită de riveranii care își parcau până acum autoturismele pe trotuare sau pe spațiul verde.

„Facem apel din nou către locuitori să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!“, se arată într-un comunicat al Primăriei

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Bani pentru TOATE primăriile din județul Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

În conformitate cu dispoziţiile 94 alin. 2 şi 3 din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă extraordinară, pe data de 22.03.2019, ora 13,00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa, cu următorul proiect al ordinii de zi:

* Proiect de hotărâre privind repartizarea unor sume din cote defalcate – din impozitul pe venit și taxa pe valoarea adăugată – pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ teritoriale din județul Constanța în anul 2019.

“Mult, puțin, toate primăriile din județul Constanța vor primi bani. În funcție de formula de calcul”, a declarat pentru “Ordinea.ro” Claudiu Iorga Palaz, vicepreședintele CJ Constanța.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Horia Țuțuianu caută firmă care să dea cu var în clădirea CJ Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Conducerea Consiliului Județean Constanța lansează invitația de participare la licitația privind achiziția de lucrări de reparații curente și zugrăveli în incinta Palatului Administrativ.

Conform documentului postat pe pagina de internet a instituției, contractul presupune efectuarea de lucrări de reparații curente și zugrăveli ce urmează a se executa în incinta Palatului Administrativ din Bd. Tomis nr. 51, unde își desfășoară activitatea aparatul propriu al Consiliului Județean Constanța. Astfel, vor fi executate lucrările menționate pe casa scării, pe holurile de la etajele II și III, va fi recondiționată balustrada de la parterul clădirii, dar și cea de la etajul III. Totodată, lista de lucrări cuprinde și reparații și zugrăveli la subsol, în biroul în care și-a desfășurat activitatea Avocatul Poporului, în fostul birou al Biroului Electoral Județean de la subsol, la registratură, precum și în birourile 36, 335, 336, 337, 338 și 366.

Achiziția este una directă, iar ofertanții trebuie să depună documentele în lei fără TVA, iar criteriul de atribuire stabilit este “prețul cel mai scăzut”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 25.03.2019, ora 12.00.

Detaliile participării la licitația organizată de CJ Constanța, le puteți consulta în documentul pe care vi-l punem la dispoziție:

01 Invitatie

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: