Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanța: Tânărul care a produs tragicul accident de aseară a fost arestat pentru 15 zile

Published

on

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, B.S., care a produs, în cursul serii trecute, accidentul dramatic de pe șoseaua Mangaliei, soldat cu decesul unui copil de numai doi ani și cu rănirea gravă a altor două persoane a fost arestat în cursul zilei de azi. El a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 15 zile. Reamintim că acesta, conducător auto tânăr și neexperimentat, cu permis de conducere de mai puțin de un an, a intrat în plin într-un grup de oameni care se angajase în traversarea șoselei din dreptul podului Dorally. Un copil de doar doi ani și-a pierdut viața, iar tatăl lui, de 35 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța. Însă nu a fost singurul rănit internat. În cursul zilei de azi, purtătorul de cuvânt al SCJC, Crina Kibedi, a oferit detalii referitoare la starea celor doi răniți.

”În cursul serii de 21.02.2018 au fost aduși în stare gravă, la UPU, doi pacienți, un bărbat și o femeie, victime ale unui accident rutier produs în municipiul Constanța. Cei doi au suferit multiple traumatisme și au fost internați în secția ATI, intubați și ventilați mecanic. În cursul acestei zile, pacienta în vârstă de 42 de ani a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. O echipă complexă de medici a intervenit pentru rezolvarea unui traumatism hepatic dar și pentru stabilizarea fracturilor de gambă. Tot astăzi va fi supus unei intevenții chirurgicale și bărbatul de 35 de ani.  Aseară, pacientul era instabil hemodinamic și starea sa nu permitea intervenția chirurgicală. Ambii pacienți rămân sub monitorizare la Terapie Intensivă, în stare gravă.”

Citiți mai multe date despre accident.

Constanța. Pietoni SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni de la Doraly

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions