Connect with us

Actual

Constanța. Tentativă de omor în parcarea unui bloc de pe strada Pescarilor

Published

on

În cursul zilei de ieri, 15 martie, prin ordonanţă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.S., acuzat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în noaptea de 14/15 martie 2022, în jurul orei 00.45, în parcarea unui bloc de pe str. Pescarilor din municipiul Constanţa, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuţit în regiunea abdominală pe numitul B.S.T., căruia i-a provocat leziuni traumatice grave, ce necesită circa 25 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin şoc hemoragic, consecutiv plăgii înjunghiate penetrante abdominale cu hemoperitoneu masiv şi interesare hepatică, care a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă.

În cursul zilei de azi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

În urmă cu puțină vreme, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement