Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Constanța. Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella

Published

on

trecere pietoni dezrobirii

Primăria Constanța anunță că, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, a luat hotărârea ca prin Confort Urban să amenajeze un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella.

„Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri. Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions