Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primăria Constanța anunță că sunt intensificate acțiunile de dezinsecție din municipiu

Published

on

dezinsectie

Primăria Constanța anunță că sunt intensificate acțiunile de dezinsecție din municipiu.

„Parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța și stațiunea Mamaia sunt stropite împotriva insectelor care creează disconfort populației, precum şi pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli. Echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor. Tratamentele se desfășoară în condiții corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecție a mediului, a sănătății şi securității populației.

Substanța folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătății și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburătoare, cât și târâtoare.

Acțiunile de dezinsecție trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Facem apel la cetățeni, asociații de proprietari, agenți economici şi instituții de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecție în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc, în paralel cu acțiunile municipalității.“, informează Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions