Connect with us

Politica

Constanța. Un consilier local liberal cere scoaterea microbuzelor din oraș: “Nu respectă normele de siguranță și confort”

Published

on

Consilierii locali municipali au fost chemați, marți, 31 iulie a.c., în ședința ordinară a lunii în curs pentru a dezbate și supune aprobării un număr de 56 de proiecte de hotărâre, plus alte două proiecte trecute în ordinea suplimentară.

La proiectele 5 și 6 din convocator, aleșii municipali au aprobat propunerea primarului Făgădău pentru acordul de parteneriat și a protocolului de asociere privind realizarea în comun a unei achiziții publice ocazionale pentru proiectul “Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 10 m”. De asemenea, la același capitolul, consilierii au votat și “Achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice cu lungimea de 12 m”.

Într-o intervenție în cadrul ședinței, Costin Avătavului, consilier local din partea Partidului Național Liberal, i-a solicitat primarului Făgădău ca microbuzele să își înceteze activitatea în municipiul Constanța. Are și argumente:

“Vrem ca în orașul Constanța să dispară aceste microbuze (cele de transport călători n.r.). Nu respectă nici legea și nici normele de siguranță și de confort pentru cetățenii Constanței.”

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!