Actual

Constanța: Un puști de 14 ani a furat din două locuințe! A fost arestat

mai 12, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au identificat și reținut un minor, în vârstă de 14 ani, din Constanța, bănuit de comiterea a două furturi din locuință.

Astfel, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 13:15, minorul în cauză a intrat în curtea locuinței unei bătrâne de 74 de ani și, profitând de neatenția acesteia, i-ar fi sustras o poșetă cu mai multe bunuri.

Câteva luni mai târziu, mai exact pe data de 2 mai a.c., minorul în cauză a   pătruns în locuința unei femei de 53 de ani, din municipiul Constanța, sustrăgându-i 1100 de lei.

La data de 11 mai a.c., puștiul a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru furt din locuință. Minorul a fost introdus în  C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!