Actual

Pe valea portului, Poliția Locală a dat amenzi, Polaris a făcut curățenie

mai 12, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, echipaje ale Poliției Locale și lucrători ai firmei de salubrizare Polaris M Holding au ajuns în Valea Portului, la poarta 5 unde știau că zona este plină de PET-uri și de gunoaie de tot felul. Așa că trebuia curățată și igienizată. La fața locului, polițiștii locali cadrul Direcției Generale Poliția Locală au legitimat mai multe persoane și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1200 lei. Care vor fi plătite cine știe când sau nu vor fi…

De asemenea, au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a materialelor reciclabile, provenite din săvârșirea contravențiilor. Angajații Polaris au igienizat apoi zona.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!