Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constanța. Unde intervine Confort Urban în această săptămână

Published

on

Primăria Constanța notează că, potrivit graficului de lucru, în această săptămână, continuă montarea de pavele și modernizarea infrastructurii trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis. În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pe strada Dumbrăveni unde se reabilitează atât infrastructura rutieră cât și cea pietonală. Pe strada Făgetului din cartierul Faleză Nord, se vor executa lucrări de asfaltare iar în cartierul Compozitorilor se reamenajează carosabilul pe străzile Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

„Se lucrează în ritm susținut la parcarea rezidențială care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Castanilor, între blocurile 9 și 11, o nouă parcare prinde contur. Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions