Politica Slide

Constanța. USR, scrisoare deschisă pentru PNL: “Ciuma roșie poate fi învinsă doar printr-o opoziție unită”

iun. 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Urmare a votului liberalilor din ședința de Consiliu Local, cea în care primarul Decebal Făgădău a propus proiectele privind continuarea implementării parcului de miniaturi din parcul Tăbăcărie, liderii USR au simțit nevoia să le atragă atenția colegilor politici asupra anumitor aspecte. Prin intermediul paginii de Facebook, USR Constanța transmite o scrisoare deschisă pentru PNL.

Iată textul scrisorii:

“Doamnelor și domnilor din opoziţie,
Uneori am apreciat acţiunile voastre și voturile consilierilor locali, dar ieri am trăit o mare dezamăgire. Din cauza votului celor 4 reprezentanţi ai PNL prezenți la ședința Consiliului Local, parcul Tăbăcăriei va fi mutilat din nou. De data aceasta, va fi amplasată acolo o expoziţie de miniaturi. Aproape sigur acest proiect ar fi devenit istorie dacă respectivii consilieri nu-l susțineau prin vot.
Nu discutăm ideea proiectului, ci amplasarea lui. Nu în parcul Tăbăcariei este locul său. Spaţiul verde a devenit atracţia băieţilor deștepţi, care au construit malluri, hoteluri, blocuri și restaurante. Iar acum vor să facă acolo și o expoziţie cu clădirile din oraș aflate în ruină. Măcar sesizați ridicolul situației? PSD-ul și-a bătut joc de simbolul orașului, Cazinoul, dar îi face o mândrețe de miniatură. Unde? Într-una dintre puținele zone verzi rămase în oraș.
USR Constanţa crede că ciuma roșie poate fi învinsă doar printr-o opoziție unită. Ieri însă, nu ne-ați dat impresia că este important pentru voi să vă opuneți proiectelor pesediste care-i sfidează în continuare pe constănțeni.”

Citiți și:

Primăria Constanța distruge 2 ha din parcul Tăbăcărie pentru un… părculeț

Amintim că liderii USR Constanța au făcut numeroase demersuri pentru împiedicarea implementării acestui proiect. Printre acestea, și o plângere prealabilă și au inițiat și o petiție online. Mai mult, conducerea USR Constanța a organizat mai multe acțiuni de protest, toate având ca scop conștientizarea locuitorilor municipiului Constanța privind demersul inițiat de primarul Decebal Făgădău.

Petiție online pentru salvarea parcului Tăbăcărie

 

 

Comments

comments