Conecteaza-te cu noi

Politica

Constanța. USR și Plus încep strângerea de semnături pentru Dan Barna

Published

on

Alianța USR-Plus va demara, miercuri, 14 august, de la ora 18:00, campania de strângere de semnături în vederea depunerii candidaturii lui Dan Barna la alegerile prezidențiale. Campania va începe în două locații, simultan: Faleza Cazino – Constanța și Piațeta Cazino – Mamaia.

„Schimbarea se întâmplă în stradă! În stradă am protestat de fiecare dată împotriva corupției, în stradă am luptat pentru o justiție independentă, în stradă am strâns semnături pentru „Fără Penali“ și „Oameni Noi“, în stradă candidații USR – PLUS au convins oamenii că avem cel mai bun plan pentru România în Europa, în stradă suntem din nou pentru a vorbi despre președintele României. Dan Barna candidează din partea alianței USR – PLUS pentru o Românie în care românii din Diaspora să se întoarcă și din care tinerii să nu mai dorească să plece, o Românie liberă și prosperă, o Românie în care statul să-și apere cetățenii, nu liderii politici corupți. Vrem să înnoim România, să clădim un stat în care nimeni să nu fie deasupra legii. Vom continua să luptăm pentru asta și, ca să avem pârghiile necesare, vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, apoi pe cele locale și parlamentare“, spun cei de la USR.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions