Conecteaza-te cu noi

Politica

PSD, împotriva restructurării Executivului! Iese ALDE de la guvernare?

Published

on

Social-democrații, întruniți astăzi într-o ședință a Comitetului Executiv, ar fi hotărât să nu se mai nu se va mai facă restructurarea Guvernului, notează stiripesurse.ro. Potrivit sursei citate, ALDE ar fi condiționat rămânerea la guvernare doar dacă se făcea o restructurare a Guvernului, prin reducerea numărului de ministere și/sau comasarea și desființarea unor ministere. În aceste condiții, este foarte posibil ca ALDE să rupă coaliția de guvernare. Sursa citată mai notează că în În ședința PSD s-a discutat că solicitările ALDE legate de restructurare sunt prea mari. Înainte de ședință, premierul Viorica Dăncilă anunțase că „nu se va rupe coaliția de guvernare“. Amintim că, deputatul şi purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, că partidul său a propus un guvern cu 19 ministere, din care câte patru să fie pentru ALDE şi Pro România, iar PSD să renunţe la două ministere. În plus, Vosganian și-a exprimat nemulțumirea și vizavi de proiectul de rectificare bugetară gândit de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„ALDE solicită măsuri eficiente în ce privește managementul fondurilor europene și promovarea investițiilor, precum și susținerea politicilor publice potrivit angajamentelor programului de guvernare.”, a scris Varujan Vosganian pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions