Conecteaza-te cu noi

Actual

Constănțean reținut pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. A condus băut și fără permis

Published

on

beat la volan

ieri, 26 iunie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și 2 infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 5.50, acesta a condus un autoturism, pe aleea Trotuș din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 7 aprilie, în jurul orei 12.00, acesta a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 23 iunie, în jurul orei 23.50, acesta a condus un autoturism, pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Advertisement

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. În cursul zilei de astăzi, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions