Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Urmărire în județul Constanța. Un tânăr fără permis nu a oprit la semnalul polițiștilor

Published

on

În cursul serii trecute, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au vrut să oprească un autoturism, însă acesta nu a respectat semnalul specific de oprire. Din apropiere de localitatea Poarta Albă, oamenii legii au urmărit mașina și au reușit să o oprească la intrarea în orașul Ovidiu. După ce au efectuat verificări,  au constatat că tânărul aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care circula, pe DN 22C, în apropierea comunei Poarta Albă.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost interceptat la intrarea în orașul Ovidiu.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions