Actual

Constănţeanul Ionuţ Mişa ar putea fi numit şef al ANAF

mart. 27, 2018 Maria Ionescu

Surse guvernamentale citate de Antena3  anunță că miercuri dimineță va fi numit prin ordin de ministru ca șef ANAF, Ionuț Mișa, fostul ministru de Finanțe. Este o decizie a ministrului de Finanțe.

Ionut Misa, fost ministru în Guvernul Tudose, a fost numele cel mai vehiculat pentru preluarea președintiei Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Ionut Mișa a fost înlocuit la Ministerul Finanțelor de Eugen Teodorovici. Mișa a fost în trecut directorul Direcției mari contribuabili din ANAF și secretar de stat la Finanțe în Guvernul Grindeanu.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!