Connect with us

Actual

Constănțenii rămân fără apă caldă săptămâna viitoare. Vezi care este cauza

Published

on

Electrocentrale Constanța SA a anunțat astăzi că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice.

”Pentru executarea  lucrărilor de remediere  Electrocentrale Constanța SA este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.”, au precizat reprezentanții societății.

Oprirea se va face în data de 6 iunie a.c., începând cu ora 00:00.

”Vă asigurăm că echipele noastre de reparații depun toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor, în cursul zilei de 7 iunie a.c.. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi informăm pe constănțeni că facem tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor necesare și pentru reluarea în cel mai scurt timp a livrării agentului termic primar sub formă de apă fierbinte.”, au menționat reprezentanții Electrocentrale Constanța SA.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement