Connect with us

Actual

Doi șoferi din municipiul Constanța, prinși băuți la volan. Ambii au fost implicați în incidente rutiere

Published

on

În decurs de numai câteva ore, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier, care s-au produs în municipiul Constanța.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un moped în municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Advertisement

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, acesta a refuzat să se supună prelevării.

Ambele persoane au fost implicate în incidente soldate cu pagube materiale.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement