Connect with us

Actual

Contrabandiști de țigări din Constanța, duși la audieri

Published

on

tigari contrabanda

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au desfășurat activități într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele bănuite au achiziționat, deținut și comercializat țigarete, produse accizabile, nemarcate sau marcate necorespunzător, fără a avea aplicat timbru fiscal emis de autoritățile române.

În cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., polițiștii de la transporturi maritime Constanța au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 26.500 de țigarete de diferite mărci, susceptibile de a proveni din activitatea de contrabandă, precum și peste 9 kilograme de materiale pirotehnice din categoriile F2 și F3.

7 persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, acestea fiind cercetate în stare de libertate.

Totodată, pentru una dintre persoane se continuă cercetările și privind infracțiunea de deținere de articole pirotehnice fără drept.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!