Connect with us

Actual

Un autoturism s-a răsturnat pe DN22A, în județul Tulcea. O femeie a rămas încarcerată

Published

on

masina rasturnata tulcea

În această seară, în jurul orei 20.00, salvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea, au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul național DN22A, la ieșire din localitatea Nicolae Bălcescu către Tulcea.

Un autoturism, în care se afla o persoană, s-a răsturnat în afara părții carosabile, șoferul acestuia (o femeie în vârstă de 42 de ani) rămânând încarcerat.

Către locul intervenției, a fost dislocat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj cu o  autospecială de stingere.

Echipajul de descarcerare a procedat la extragerea victimei din autoturismul avariat și a predat-o echipajului medical SAJ care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

De asemenea, pompierii s-au asigurat ca nu există nici un pericol de izbucnire a unui incendiu.

masina rasturnata

masina rasturnata

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!