Actual

Contract de peste 10 milioane de euro pentru retehnologizarea stației 110 KV Medgidia Sud

iul. 13, 2018 Maria Ionescu

Transelectrica a atribuit Romelectro un contract de peste 10,68 milioane de euro, fără TVA, pentru retehnologizarea staţiei 110 kV Medgidia Sud, potrivit unui anunţ de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), consultat de Agerpres.

”Se vor executa lucrările necesare montării echipamentelor ce vor fi furnizate în cadrul acestui contract în vederea realizării retehnologizării staţiei Medgidia Sud, după cum urmează: – staţii de 110 kV şi 20 kV – circuite primare; – cabluri de 110 kV şi celula mobilă; – unităţi de transformare, ISI şi monitorizare transformatoare; – instalaţiile de servicii proprii c.c. şi c.a. ; – sistemul de comandă – control – protecţie-automatizare şi măsurare; – instalaţii de telecomunicaţii; – staţia de 20 kV şi tratare neutru; – echipamente pentru instalaţii aferente construcţiilor; de asemenea se vor presta următoarele servicii: – inginerie şi proiectare a sistemelor de energie electrică; – elaborarea de documentaţii pentru obţinerea avizelor, acordurilor şi autorizaţiilor; – recepţie la fabrică a produselor; – şcolarizare pentru exploatarea sistemelor de energie electrică; – asistenţa tehnică pentru montajul şi punerea în funcţiune a sistemelor de energie electrică; – efectuarea de măsurători de câmp electric”, se spune în anunţ.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţului cel mai scăzut, intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi poate fi subcontractat.

Au fost depuse trei oferte, toate admisibile, iar câştigătorul licitaţiei a fost Romelectro.

Contractul nu este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!