Actual

Copacul căzut peste țeava de gaze se afla ÎN curtea unei femei! Autoritățile au intervenit prompt

iul. 13, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu aproximativ o oră vă informam că pe strada Militară, la numărul 37 a căzut un copac, iar acesta a spart conducta de gaze care trece prin zonă. L-am contactat pe directorul George Coman din cadrul primăriei  municipiului Constanța, care nu știa nimic despre acest caz.

Cu toate acestea, s-a interesat despre ce anume este vorba și s-a deplasat de urgență în zonă pentru a vedea concret cum stau lucrurile. Și a constatat că într-adevăr a căzut un copac și a fisurat conducta de gaze. Numai că acest copac nu se afla PE stradă, ci în interiorul unei curți, motiv pentru care nu aparține primăriei Constanța.

”Suntem aici și sperăm ca în cel mai scurt timp să rezolvăm problema. Într-adevăr peste conducta de gaze a căzut un copac dar nu se afla pe domeniul public, ci în curtea unei femei. Am solicitat și prezența unui echipaj al Congaz, care a oprit gazul astfel încât să nu fie nici un fel de probleme.”, ne-a declarat directorul George Coman.

Tot el ne-a spus că până la această oră au fost nevoiți să intervină pentru degajarea a 20 de copaci sau ramuri principale căzute din cauza furtunii violente.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!