Conecteaza-te cu noi

Administratie

Copiii care au participat la activitățile desfășurate în cadrul Școlii de vară Tuzla, organizate la Centrul pentru Tineret “Ion Creangă”, premiați

Published

on

Copiii care au participat la activitățile organizate în cadrul Școlii de vară Tuzla, organizate la Centrul Cultural din localitate au fost premiați de autoritatea locală. Anunțul a fost făcut de primarul Reșit Taner, implicat direct în acest eveniment.

“Au fost premiați copiii care au participat la activitățile desfășurate în cadrul Școlii de vară Tuzla, organizate la Centrul pentru Tineret “Ion Creangă”. Doresc să le mulțumesc atât profesorilor, cât și copiilor implicați în aceste activități”, a scris primarul pe contul său de Facebook și a însoțit mesajul de mai multe fotografii.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions