Connect with us

Stiri

Copiii până în 7 ani, intrare gratuită la Delfinariu, Acvariu, Microrezervație și Păsări Exotice

admin

Publicat

la data de

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța păstrează, la început de sezon, facilitatea accesului gratuit pentru copiii care nu au împlinit încă vârsta de 7 ani, la reprezentațiile cu delfini și la vizitarea microrezervației, expoziției de păsări exotice și acvariului. Iată planul tarifar și programul de vizitare:

DELFINARIU, MICROREZERVAȚIE ȘI PĂSĂRI EXOTICE:
Adulți – 20 lei
Elevi/Studenți – 5 lei
Copiii până la 7 ani – intrare gratuită

MICROREZERVAȚIE ȘI PĂSĂRI EXOTICE
Adulți – 8 lei
Elevi/Studenți – 2 lei
Copiii până la 7 ani – intrare gratuită

PLANETARIU
Adulți – 4 lei
Elevi/Studenți – 1 leu

ACVARIU :

Adulți – 8 lei
Elevi/Studenți – 2 lei
Copiii până la 7 ani – intrare gratuită

 

Program de vizitare

Microrezervatie : Luni – Duminica, 09:00 – 19.30

REPREZENTATII DELFINARIU*: Luni – Duminica, 11.00 – 15.00 – 19.00

*cu posibilitate de suplimentare la orele 13.00 și 17.00 în zilele aglomerate.

ACVARIU: Luni – Duminica, 09.00 – 19.30

DEMONSTRATII PLANETARIU: Luni-Duminica, 10.15, 11.45,  13.00, 14:15,  16.00, 17.45.

Conform Legii Nr. 448 din 6 decembrie 2006, persoanele cu dizabilități au intrarea gratuită în funcție de gradul de dizabilitate precum și un însoțitor.

Comments

comments

Stiri

Avarie RAJA în km5! Traficul auto e restricționat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Mugurului, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 21 octombrie 2018, în intervalul orar 09,40 – 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile Micșunelelor, Mugurului, Pandurului, Th. Speranția, parțial Șos. Mangaliei, precum și cei arondați Punctului Termic 96.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto, pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și Șos. Mangaliei.

Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt  și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează   Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă în Mihail Kogălniceanu, Oituz, Culmea și Nazarcea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 19 octombrie 2018, în incinta stației de pompare Cota 20 Ovidiu, RAJA SA Constanța este nevoită sa întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 14,30-17,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu (societățile comerciale și unitățile militare), precum și localitățile Oituz, Culmea și Nazarcea.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în localitatea Nicolae Bălcescu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Gării cu Geamiei, din localitatea Nicolae Bălcescu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 octombrie 2018, în intervalul orar 14,00 – 17,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Nicolae Bălcescu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: