Connect with us

Stiri

Doi copii în stare gravă! Tatăl lor și-a pierdut viața în accidentul dintre Ciocârlia și Cobadin!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Ploaia din această seară a dus la pierderea unui vieți omenești și la rănirea gravă a doi copii minori. Așa cum v-am informat deja, în urmă cu câteva ore a avut loc un teribil accident rutier, pe drumul ce leagă localitățile Ciocârlia de Cobadin. Probabil din cauza vremii total nefavoravile, un autoturism în care se aflau un bărbat și doi copii, cel mai probabil fiii săi, s-a izbit violent de un copac de pe marginea șoselei. În urma accidentului, unul dintre copii a fost scos din mașină de alți conducători auto care treceau prin zonă, însă șoferul și cel de-a doilea copil au rămas încarcerați. La fața locului au fost solicitate și au ajuns în scurt timp o Ambulanță și o autospecială SMURD. Au reușit să-i scoată pe cei doi din mașină și le-au acordat primele îngrijiri medicale. Șoferul era inconștient și, în ciuda manevrelor de rescuscitare, a fost declarat decedat. Copilul care rămăsese încarcerat era în stare comatoasă. Ulterior, medicii de la Ambulanță ne-au informat că acesta are 10 ani. Cel de-al doilea, în vârstă de 6 ani, este somnolent, instabil, cu traumatism cranio-cerebral și abdominal. Au fost transportați amândoi la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate. Familia este din Cobadin.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în km5! Traficul auto e restricționat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Mugurului, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 21 octombrie 2018, în intervalul orar 09,40 – 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile Micșunelelor, Mugurului, Pandurului, Th. Speranția, parțial Șos. Mangaliei, precum și cei arondați Punctului Termic 96.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto, pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și Șos. Mangaliei.

Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt  și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează   Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă în Mihail Kogălniceanu, Oituz, Culmea și Nazarcea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 19 octombrie 2018, în incinta stației de pompare Cota 20 Ovidiu, RAJA SA Constanța este nevoită sa întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 14,30-17,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu (societățile comerciale și unitățile militare), precum și localitățile Oituz, Culmea și Nazarcea.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în localitatea Nicolae Bălcescu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Gării cu Geamiei, din localitatea Nicolae Bălcescu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 octombrie 2018, în intervalul orar 14,00 – 17,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Nicolae Bălcescu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: