Connect with us

Stiri

Doi copii în stare gravă! Tatăl lor și-a pierdut viața în accidentul dintre Ciocârlia și Cobadin!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Ploaia din această seară a dus la pierderea unui vieți omenești și la rănirea gravă a doi copii minori. Așa cum v-am informat deja, în urmă cu câteva ore a avut loc un teribil accident rutier, pe drumul ce leagă localitățile Ciocârlia de Cobadin. Probabil din cauza vremii total nefavoravile, un autoturism în care se aflau un bărbat și doi copii, cel mai probabil fiii săi, s-a izbit violent de un copac de pe marginea șoselei. În urma accidentului, unul dintre copii a fost scos din mașină de alți conducători auto care treceau prin zonă, însă șoferul și cel de-a doilea copil au rămas încarcerați. La fața locului au fost solicitate și au ajuns în scurt timp o Ambulanță și o autospecială SMURD. Au reușit să-i scoată pe cei doi din mașină și le-au acordat primele îngrijiri medicale. Șoferul era inconștient și, în ciuda manevrelor de rescuscitare, a fost declarat decedat. Copilul care rămăsese încarcerat era în stare comatoasă. Ulterior, medicii de la Ambulanță ne-au informat că acesta are 10 ani. Cel de-al doilea, în vârstă de 6 ani, este somnolent, instabil, cu traumatism cranio-cerebral și abdominal. Au fost transportați amândoi la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale de specialitate. Familia este din Cobadin.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă caldă și rece pe mai multe străzi din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

S.C. RAJA S.A. a comunicat în data de 26.03.2019 că întrerupe alimentarea cu apă rece la  punctule  termice nr. 3, 9, 10.  În consecinţă, în lipsa apei reci s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia apei calde de consum în perimetrul străzilor: str. Răscoalei 1907, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, bd. Ferdinand.

Până la remedierea avariei de către S.C. RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de furnizare apă caldă de consum.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu din Constanța este blocat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 26 martie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 450 mm, de la intersecţia străzilor Ciprian Porumbescu cu Unirii, din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Ciprian Porumbescu, tronsonul cuprins de strada Unirii şi Pescarilor, în intervalul orar 08,30 – 16,00.
Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.
 ”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Traficul auto pe strada Portiței din Constanța este blocat. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi – 26 martie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Portiţei, din municipiul Constanța, echipele de intervenţie ale RAJA S.A au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Răsuri şi Străjerului, în intervalul orar 09,00 – 13,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: