Connect with us

Actual

Copil rănit grav în localitatea Șipote. Elicopterul SMURD îl va transporta la spital

Published

on

În cursul zilei de azi, 25 mai, salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină în localitatea Șipote, județul Constanța, pentru a acorda primul ajutor de specialitate unui copil în vârstă de 8 ani, care a fost lovit de o mașină.

La fața locului s-au deplasat de urgență elicopterul SMURD și o ambulanță Saj B2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță, copilul accidentat este inconștient.

Acesta are un traumatism cranian grav. După ce i se vor acorda primele îngrijiri la fața locului, micuțul va fi transportat cu elicopterul la spitalul județean Constanța.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement