Conecteaza-te cu noi

Actual

Tineri din județul Constanța, prinși fără permis de conducere la volan. S-au ales cu dosare penale

Published

on

Doi tineri din județul Constanța – o fată și un băiat – au urcat la volanul unor autoturisme deși nu dețin permis de conducere. Amândoi au fost surprinși de polițiști, care au întocmit pe numele lor dosare de cercetare penală.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac – Postul de Poliție Fântânele au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism în localitatea Sinoe, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot la data de 25 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o tânără, de 19 ani, care a condus un autoturism pe aleea de promenadă din Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat de către un bărbat de 25 de ani, deși acesta cunoștea faptul că tânăra nu posedă permis de conducere.

Advertisement

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Foto: graiulsalajului.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions