Connect with us

Societate

Corul Madrigal va susține în această seară spectacolul ”Ave Maria”

Published

on

Spectacolul ”Ave Maria”, pe care ieri Corul Madrigal nu l-a putut susține din cauza condițiilor meteo neprielnice, a fost reprogramat astăzi, la ora 18:00.

Cea de-a doua reprezentație va fi susținută, conform programării, la ora 21:00.

Spectacolul-eveniment va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu).

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Constanța, în timpul celui de-al doilea spectacol, în intervalul orar 22:00-23:00, toți cei prezenți pe faleza Cazinoului vor putea admira un spectaculos foc de artificii. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu muzica înălțătoare a Corului Madrigal.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement