Conecteaza-te cu noi

Societate

(Update) A murit părintele Ioil Cuzdriorean, starețul Mănăstirii Histria

Published

on

Ieri, 15 august, s-a stins din viață părintele Ioil Cuzdriorean, starețul Mănăstirii Histria. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a așezământului religios.

”Azi, 15 august 2022 a trecut la Domnul părintele nostru preaiubit, Ioil protosinghelul. Maica Domnului mult l-a iubit că l-a luat la Ea în ziua Sfintei Adormirii Sale.

Părintele slujește acum în Cer împreună cu Îngerii și sigur nu va uita pe nimeni în rugăciunile sale către Mult Milostivul Dumnezeu.

Dumnezeu să îl ierte și să îi pregătească un locușor în Impărăția Sa!

Advertisement

Slujba înmormântării va fi oficiată de IPS Teodosie împreună cu un sobor de preoți și va avea loc joi, 18 august 2022.

Veșnica lui pomenire!”, au transmis reprezentanții Mănăstirii pe pagina de Facebook.

Update: Astăzi, 17 august, reprezentanții Mănăstirii Histria au postat următorul anunț pe pagina de Facebook:

”Din motive obiective, înmormântarea Părintelui Stareț Ioil, se va face în seara aceasta de la ora 18.30.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions