Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

„CORUPȚIA A UCIS DIN NOU!“ Constănțenii, chemați la protest vineri, 1 septembrie, de la ora 18.00, pe platoul din fața Prefecturii

Published

on

usr constanta

USR Constanța îi îndeamnă pe cetățeni să participe vineri, 1 septembrie, la un protest față de corupția din România.

„CORUPȚIA A UCIS DIN NOU

Vineri, la Constanța, ieșim în stradă!

Au trecut 8 ani de la tragedia Colectiv și nu s-a schimbat nimic, din contră. Cancerul corupției s-a extins și mai mult, iar situația este scăpată de sub control. Azilele groazei, tânăra lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani, tragedia de la 2 Mai, carnagiul din județul Alba și infernul de la Crevedia – toate au în comun sistemul bolnav, corupt și incompetent!

Advertisement
palaz

Corupția a ucis din nou și, inevitabil, o va mai face. Nu e suficient să stăm și să privim de pe margine, să ne arătăm oripilați doar pe rețelele de socializare și să privim, cu lacrimi în ochi, carnagiile prezentate la televizor, gândindu-ne că în locul victimelor am putea fi noi, soții, soțiile, copiii sau părinții noștri.

Înainte de a fi „useriști“, suntem oameni normali, cu familii și aceleași probleme pe care le are fiecare persoană cu buletin de România. În realitate, cu toții suntem potențiale ținte ale teribiliștilor, ale beizadelelor drogate cu mașini puternice, ale incompetenței din Sănătate, ale fiilor și fiicelor de primari milionari în euro, ale interlopilor care plătesc să fie mai presus de Lege, ale nepăsarii și indiferenței politicienilor și șefilor din instituțiile ce ar fi trebuit să ne protejeze. Dată fiind situația actuală, șansele ca oricare dintre noi să fim una dintre victimele prezentate în programele de știri sunt foarte mari.

Ce vrem?

Ne-am propus să dăm un semnal de alarmă asupra faptului că toate aceste nenorociri au în comun CORUPȚIA ce în ultimii ani a fost alimentată și susținută de politicieni PSD și, mai nou, PNL. Fie că vorbim despre vânzarea sau consumul de droguri, despre sistemul de Sănătate, despre Poliție, despre Asistența Socială sau implicarea și competența administrațiilor publice, situația este scăpată de sub control. Trebuie făcut ceva și asta cât mai urgent, deoarece este clar că EI NU AU FĂCUT și NU VOR FACE NIMIC.

Corupția și incompetența lor ne omoară cu zile!

Advertisement
palaz

Deocamdată, singurul lucru ce ne poate proteja este vigilența noastră și dorința de a le arăta politicienilor, politrucilor, sinecurilor de partide și baronilor locali, care în ultimii 30 de ani au intoxicat și căpușat toate instituțiile statului, că nu mai au ce căuta la conducerea acestei țări.

VINERI, 1 SEPTEMBRIE, de la ORA 18.00, ne vom aduna pe platoul din fața Prefecturii Constanța, pentru a ne exprima indignarea, pentru a discuta împreună despre soluții, despre ce trebuie făcut, despre cum și în ce fel putem ajuta acolo unde este nevoie. Vă așteptăm alături de noi!“, se arată într-un comunicat al USR Constanțața.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions