Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Criminalul din Onești, condamnat definitiv la 37 de ani de închisoare

Published

on

criminal onesti

Curtea de Apel Bacău a dat astăzi, 25 aprilie, sentința definitivă în cazul dublei crime care a avut loc în Onești, în data de 1 martie 2021.

Gheorghe Moroșan, criminalul care a ucis doi muncitori pe care i-a ținut ostatici în balconul unui bloc a fost condamnat definitiv la 37 de ani și 4 luni de închisoare, pedeapsa fiind redusă la maximul general de 30 de ani.

Și soția sa, Aurelea, a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. Criminalul a fost obligat la plata unor daune morale care însumează 2 milioane de euro.

Reamintim că pe 1 martie 2021, Gheorghe Moroșan a sechestrat doi muncitori de la Chimcomplex, care făceau reparații la un apartament care îi aparținuse. Înainte de a merge spre apartament, bărbatul a cumpărat benzi adezive de la un magazin, pe care le-a folosit apoi să imobilizeze cei doi muncitori.

Advertisement
palaz

Potrivit procurorilor, din apartament, Moroșan a sunat la 112 și a spus că a sechestrat două persoane, amenințând că le va omorî dacă nu îi sunt îndeplinite cerințele. În zonă au intervenit mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și pompieri. Au urmat multe ore de negocieri. Până să intervină Poliția, bărbatul  i-a înjunghiat mortal pe muncitori.

În textul de mai jos găsiți detalii despre tragedia care a avut loc în anul 2021.

Oficial! A început urmărirea penală împotriva criminalului din Onești. Procurorii au refăcut filmul tragediei

Foto: Ziarul de Bacău

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions